Lords of Football (PC) Steam

Lords of Football (PC) Steam

Kategória:

Stratégia, Sport

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Lords of Football egy teljesen új sport/életmód-szimulátor, amelyet a játékosok God Mode-ban játszanak. A játékban életre kel a futball mindennapi rutinja, amelyben a labdarúgók edzései - melyek célja, hogy fejlesszék képességeiket - szimulációja mellett, a normál szezonhoz hozzátartozó összes dráma, illetve a valós életben a játékosokat érő zavaró tényező is helyet kap. Az egyszerű drag-and-drop irányítással, az egyes labdarúgók személyiségének megismerésével kell felügyelned a focistáidat és erőforrásaidat, hogy a csapatot felhozd a nemzetközi megmérettetések szintjére. A játék egy testreszabható csapattal, egy magával ragadó 3D-s világban zajlik, amely a sikereket klub-fejlesztésekkel jutalmazza meg, tovább bővítve ezt az izgalmas és élénk labdarúgó-szimulációt.

Főbb jellemzők:

  • Műfajteremtő - Labdarúgás életmód szimuláció, amelyet egy egyszerű, drag and drop God Mode stílusú felhasználói felületen játszhatsz. A játék a műfajokon átlépve nyújt egy eddig nem látott futballélményt, bevonva téged mind a mérkőzésekbe, mind a labdarúgók magánéletébe. Ez egy egyedülálló, semmihez sem hasonlítható játék!
  • Mérkőzések - Adj parancsokat a labdarúgóidnak a meccsek során, a más focijátékokban látottaktól gyökeresen eltérő módon. A csapatod képessége és teljesítménye nem csak a taktikai stratégiádtól függ, hanem attól is, hogy mennyire gondoskodsz róluk a pályán - és a pályán kívül.
  • Játssz egy valósidejű 3D-s futball-világban - Fedezz fel és lépj interakcióba egy teljes,3D-s, valós idejű környezetben, ahol olyan fejlesztéseket nyithatsz meg, amelyek megváltoztatják, fejlesztik és bővítik a világot.
  • Személyiségek - Minden egyes focista saját egyedi személyiséggel és jellegzetes viselkedéssel rendelkezik. Különböző módokon reagálnak a világban zajló eseményekre, valamint a döntéseidre, amelyek közvetlenül befolyásolják a hangulatukat - jó, vagy éppen rossz irányba.
  • Pályán kívüli tevékenységek - Lépj kölcsönhatásba és befolyásold a labdarúgóid magánéletét. Gondoskodj jó hangulatukról szabadidős tevékenységekkel a kocsmában, a klubban és az étteremben, miközben elkerülöd a negatív függőségeket és a rossz szokásokat.
  • Edzés és gyakorlatok - A testreszabható, 3D-s tér, a hozzárendelhető gyakorlatok, valamint az egyes focisták teljesítményének valós időben történő, alapos vizsgálata révén az interakció új szintje érhető el a felkészülési szakaszban is.
  • Testreszabás - Határozd meg te a csapat megjelenésének minden területét - a nevet, a játékos csomagot, az emblémát és akár az egyes focisták neveit is - megvalósítva saját futball-álmodat, saját klubodat működteTavaszi játékvásár 2017 - nape.

 

©2013 FISH EAGLE TRADING E SERVICOS LDA. Fejlesztette a GENIAWARE SRL Minden jog fenntartva. Az összes többi védjegy és márkanév az engedélyezõk tulajdonát képezi.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • Operációs rendszer: Windows Vista
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E6550
  • Memória: 3 GB RAM
  • Videokártya: nVidia GeForce 9400 1 Gb/Amd Radeon HD 4550 1 Gb
  • DirectX®: 9.0c
  • Merevlemez: 9 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás