God of War Steam Key

God of War Steam Key

Kategória:

Kaland, Szerepjáték / RPG, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Lépj be a messzi észak birodalmába
Az Olümposz istenei elleni bosszúhadjáratnak évek óta vége; Kratos egyszerű halandóként él az északi istenek és legendás szörnyek birodalmában. A veszélyes, zord vadonban harcolnia kell a túlélésért... és erre fiát is meg kell tanítania.

Ragadj meg egy második esélyt
Kratos újra apa. Az apja tiszteletének kivívásán igyekvő Atreus mentoraként és védelmezőjeként Kratosnak kezelnie kell és féken kell tartania végtelen dühét, amely mindig is élete része volt; a világ veszélyes hely, és most nem csak a saját, hanem a fia sorsa is a tét.

Utazás az elementálok sötét világába, tele félelmetes teremtményekkel
Hosszú út vezet az Olümposz márványcsarnokaitól a zord erdőkön és hegyeken át a vikingek kora előtti Észak világába, amely különös birodalmát csodás lények, szörnyek és istenek uralják.

Merülj el a zsigeri közelharci élményben
A váll feletti nézetű kamerának köszönhetően a játékos az akció közepén érezheti és találja magát olyan harcokban, amelyek a God of War™-hoz méltóan tükrözik Kratos nagyszabású, kőkemény és fárasztó küzdelmét Észak lényei ellen. Az új főfegyver és az új képességek méltók a God of Wart átjáró szellemiséghez, a harc látványa pedig olyan újszerű, amely új alapot teremt a műfajban.

 

PC-JELLEMZŐK

Nagyfelbontású grafika
Továbbfejlesztett, lenyűgöző látványelemek PC-n. Élvezd a valódi 4K felbontás előnyét a támogatott eszközökön, [MU1] nem zárolt képkockasebességekkel a csúcsteljesítmény eléréséhez. Hangold be saját értékeidet a grafikai előbeállítások széles kínálatával és egyéb lehetőségek használatával, többek között nagy felbontású árnyékolással, továbbfejlesztett képernyőtér-visszaverődéssel, a GTAO és az SSDO lehetőségeivel, illetve sok egyéb funkcióval.

Az NVIDIA® DLSS és Reflex támogatása
A minőség és a teljesítmény találkozása. Használd ki a Deep Learning Super Sampling (DLSS) által nyújtott mesterségesintelligencia-lehetőségeket, amelyekkel fokozhatod a képkockasebességet, és gyönyörű, éles képet kaphatsz a kiválasztott Nvidia GPU-kon. Aknázd ki a NVIDIA Reflex alacsony késleltetésű technológia nyújtotta lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik a gyorsabb reagálást és a keményebb kombinációk bevetését azzal a reszponzív játékmenettel, amelyre mindig vágytál a GeForce GPU-kon.

Vezérlők testreszabása
Játssz úgy, ahogy neked tetszik. A DUALSHOCK®4 és a DUALSENSE® vezeték nélküli kontrollerek támogatásával, egyéb játékvezérlők széleskörű tárházával, illetve a teljes mértékben testreszabható egérrel és billentyűzettel minden lehetőség adott, hogy saját játékstílusod szerint csiszolhasd tökélyre eszközeidet.

Ultraszéles megjelenítés támogatása
Merülj bele annyira, mint még soha ezelőtt. Utazz keresztül a messzi Észak birodalmán, amely lélegzetelállító látképpel, és szélesvásznú panorámamegjelenítéssel vár téged. A 21:9-es ultraszéles megjelenítés támogatásával a God of War™ mozi minőségű élményt kínál, amely túltesz az eredeti filmszerű megjelenítésen is.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Op. rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel i5-2500k (4 core 3.3 GHz) or AMD Ryzen 3 1200 (4 core 3.1 GHz)
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GTX 960 (4 GB) or AMD R9 290X (4 GB)
  • DirectX: Verzió: 11
  • Tárhely: 70 GB szabad hely
  • Egyéb megjegyzések: DirectX feature level 11_1 required
AJÁNLOTT:
  • 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Op. rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel i5-6600k (4 core 3.5 GHz) or AMD Ryzen 5 2400 G (4 core 3.6 GHz)
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) or AMD RX 570 (4 GB)
  • DirectX: Verzió: 11
  • Tárhely: 70 GB szabad hely
  • Egyéb megjegyzések: DirectX feature level 11_1 required

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás