Sid Meier's Civilization VI - Rise and Fall (PC) DIGITÁLIS

Sid Meier's Civilization VI - Rise and Fall (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Civilization VI: Rise and Fall wprowadza kilka ciekawostek do standardowej wersji gry. Na liście można znaleźć nowe wybory czy wyzwania dla graczy. W grze pojawili się nowi liderzy i osiem cywilizacji. Poza tym dodano również nową zawartość globalną.

Civilization VI to produkcja, która wciąga użytkowników na długie godziny. Jeżeli jesteście miłośnikami strategii turowych, ta gra jest przeznaczona właśnie dla was. Nieważne, czy jesteście weteranami tego gatunku, czy chcecie rozpocząć nową przygodę właśnie z tą pozycją.


A tartalomcsomag használatához a Sid Meier’s Civilization® VI alapjáték Steam változata szükséges.

 

A Civilization VI játékban időtálló birodalmat kell építened, amelyhez a Rise and Fall kiegészítő új döntéseket, stratégiákat és kihívásokat kínál, miközben átterelgeted civilizációdat a különböző korokon. Képes vagy a világ minden szegletében lojalitást ébreszteni, vagy riválisaid elhódítják városaidat? Aranykort hozol el a civilizációdnak, vagy a sötét középkorba rántod vissza őket? A Civilization VI: Rise and Fall kiegészítővel olyan vezetővé válhatsz, akire évszázadok múltán is emlékeznek majd.

Egy civilizáció sikeres vezetője virágzó aranykort hoz el a népének, de ha elbukik, sötét korszakba taszíthatja a birodalmát. Válaszolj a sötét korszak kihívásaira, és civilizációd megújulhat egy hősi korszakkal.

Ébressz lojalitást a népedben, hogy megőrizd a határaidat, vagy nyerd el a többi civilizáció bizalmát, és terjeszkedj birodalmaddal. A világtérkép folyamatosan változik, ahogy szabad városok nőnek ki a birodalmakból, és szomszédos hatalmak versengenek a városok lojalitásáért.

Az új kormányzói rendszerrel a játékosok tovább specializálhatják városaikat, és válaszolhatnak a sötét korszak és a lojalitás új kihívásaira. A hét egyedi kormányzó saját előléptetési fával rendelkezik, és mindegyik különböző stratégiát és játékstílust képvisel.

Az új rendszerek mellett a Civilization VI: Rise and Fall nyolc új civilizációt és kilenc új vezért mutat be. Nyolc új világcsoda építhető, valamint számos új egység, körzet, épület és fejlesztés érhető el. Minden eddiginél többféle lehetőséged nyílik az építkezésre, hódításra és inspirálásra.

 

Főbb jellemzők: 

  • KOROK: Ahogy civilizációd fejlődik és gyarapodik, időről időre történelmi pillanatokat érhetsz el, és tehetsz egy újabb lépést a sötét kor vagy az aranykor felé, melyek mindegyike saját kihívásokat vagy bónuszokat kínál a döntéseidtől függően. Emelkedj ki diadalmasan a sötét korból, és a következő aranykorod még nagyobb hatású lesz – hősi korszak következik.
  • LOJALITÁS: A városok mostantól egyedi lojalitási szinttel rendelkeznek – ha hagyod, hogy túl alacsonyra süllyedjen, számolnod kell a bevételcsökkenéssel, a lázadásokkal és azzal, hogy egy másik civilizáció elhappolja tőled, vagy a város kikiáltja függetlenségét. Az egyik civilizáció vesztesége a te nyereséged lehet, ha lojalitást keltesz a környező városokban és tovább terjeszkedsz a térképen.
  • KORMÁNYZÓK: Fogadj fel, jelölj ki és léptess elő nagy hatalmú karaktereket egyedi specializációs bónuszokkal és előléptetési fával, hogy egyedivé tedd a városaidat és megerősítsd lojalitásukat.
  • TOVÁBBFEJLESZTETT SZÖVETSÉGEK: A továbbfejlesztett szövetségi rendszer segítségével különböző típusú szövetségeket hozhatsz létre, és idővel bónuszokat szerezhetsz
  • VÉSZHELYZETEK: Ha egy civilizáció túl erős lesz, más civilizációk összefoghatnak ellene, és jutalmakat vagy levonásokat kaphatnak a vészhelyzet elmúltával.
  • IDŐVONAL: Nézd át civilizációd történelmét bármikor az új idővonal funkció segítségével, amely vizuális útmutatást kínál a történelmi pillanataidon keresztül.
  • ÚJ VEZÉREK ÉS CIVILIZÁCIÓK: Kilenc új vezér és nyolc új civilizáció. Mindegyik egyedi bónuszokat és játékstílust kínál, valamint összesen nyolc egyedi egység, két egyedi épület, négy egyedi fejlesztés és két egyedi körzet állhat rendelkezésedre.
  • ÚJ GLOBÁLIS TARTALOM: Nyolc új világcsoda, hét természeti csoda, négy új egység, két új fejlesztés, két új körzet, tizennégy új épület és három új nyersanyag került a játékba.
  • TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMENETRENDSZEREK: A kormányzati rendszer új irányelvekkel bővült, és számos meglévő rendszert továbbfejlesztettünk.

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

©2017 Take-Two Interactive Software és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. tulajdonát képezik. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Sid Meier's Civilization VI alapjáték Steam változatának megléte. 

 

MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEKOperációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites)Processzor: Intel Core i3 (2,5 GHz), AMD Phenom II (2,6 GHz) vagy erősebbMemória: 4 GB RAMMerevlemez: Legalább 12 GB helyVideokártya: 1 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 5570, nVidia 450 vagy Intel Integrated Graphics 530)

 

 

AJÁNLOTTOperációs rendszer: Windows 7 (64 bites) / 8.1 (64 bites) / 10 (64 bites)Processzor: 4. generációs Intel Core i5 (2,5 GHz), AMD FX8350 (4.0 GHz) vagy jobbMemória: 8 GB RAMMerevlemez: Legalább 16 GB helyVideokártya: 2 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 7970, nVidia 770 vagy erősebb)


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás